Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 6 de març del 2012

Novetat :: Els colors dels dies

Els colors dels dies
Albert Mestres
Angle Editorial
Març de 2012
Novel·la

El paradís perdut de la innnocència


SINOPSI: Aquell estiu va ser llarg i inoblidable per a l'Albert i l'Elisenda. Avorrits ja de Barcelona, a primers d'agost arriben a Cadaqués, on els seus pares han llogat un apartament per passar-hi dos mesos de vacances. Els dies van escolant-se lentament, al ritme xafogós de l'estiu: recorren llocs desconeguts, coneixen nous amics, experimenten noves pulsions en el seu cos i viuen plenament en un món lliure, solar, que sembla creat només per a ells. Per a l'Albert, la vida es desplega davant seu en una inesgotable gamma de colors, sensacions i noves conviccions. Però tot canvia durant un temporal violentíssim de pluja i vent que els deixa aïllats de tothm. 'Llavors es dóna el fenomen meravellós. Només dura res, uns segons, però l'Albert els viu a càmera lenta. S'acosta a la porta d'entrada per tancar-la. Agafa el pom amb la mà esquerra. Empeny la porta, que es resisteix pressionada pel vent, i quan està a punt de tancar-la, s'esquitlla a l'apartament una bola de foc'. 
'Els colors dels dies' narra l'aprenentatge sentimental i sexual d'un nens que viu el pas de la infància a l'adolescència amb una intensitat prodigiosa i una imaginació desbordant. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

  1. Quina introducció! Té molt bona pinta. Gràcies per donar-lo a conèixer. Oi que han fet alguna pel·lícula similar a l'argument d'aquest llibre?

    Salutacions.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails