Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 10 de juny del 2013

Notícia :: Torna el festival Poesia i + a Caldes d'Estrach

Caldes d'Estrach acollirà un any més el Festival Poesia i + que omplirà durant 15 dies el municipi de poesia. Noms com Pau Riba, Carles Santos, Enric Casasses o Pascal Comelade, presentaran les seves modernes propostes a la vuitena edició del certamen que aquest any està protagonitzat per la música. 

El festival Poesia i + se celebrarà del 28 de juny al 12 de juliol a dos espais molt especials de Caldes d'Estrach, el Pati de la Fundació i el Pati de Can Muntanyà. Enguany, la Fundació Palau, que organitza el festival, celebra el seu desè aniversari i per celebrar-ho augmenta les activitats del Poesia i + i referma la seva aposta original per les propostes actuals i arriscades. Per això al programa hi ha noms com Carles Santos que inaugurarà el certamen, i Pau Riba, tots dos clàssics de l'experimentació, o  propostes més noves com Enric Cassasses i Pascal Comelade, El Petit de Cal Eril, Ajo & Judit Farrés i l'espectacle 'Reatule d'avars' del Brossa Quartet de Corda, que uneix música clàssica i hip hop. Una de les cites més importants del festival, La Nit de Poetes, comptarà enguany amb veus destacdes de la poesia catalana com el recent premi Lletra d'Or Josep Pedrals, en Manuel Forcano, i la Núria Martínez Vernis.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails