Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 10 d’octubre del 2016

Novetat :: La veu del cyrano

La veu del Cyrano
Gemma Sardà
Empúries
Octubre de 2016

Breu novel·la tragicòmica sobre el món del teatre i de la família actual.

SINOPSI: La mort sobtada del gran actor i doblador Quim Pruna, que estava a punt d'estrenar una versió rockera del Cyrano, sacseja la vida de la seva dona i de la filla adolescent. La vídua, la Lola, es reclou en una mena d'exili urbà, acompanyada pels skaters de la plaça del Àngels - els seus àngels - i per la seva filla Nora, que s'hi baralla per fer-la reaccionar, amb l'ajut d'una àvia trapella dotada d'un optimisme peculiar. La Lola evoca el passat d'en Quim, des dels inicis en el teatre amateur fins al gran èxit a l'escenari, sempre junts i amb algun secret que la mort acabarà desvelant. La veu d'en Quim, present en el doblatge d'anuncis i pel·lícules, continua ressonant en la vida de la Lola. Mentrestant, per a la Nora es va obrint tot un món nou, vinculat al teatre, amb Nova York a l'horitzó. Història breu i fresca, amb un to que sap combinar la comèdia amb la tragèdia, la simpatia amb la gravetat, l'humor amb l'emoció. 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails